Home » Informari » Vești bune pentru cetățenii Comunei Schitu Duca! De acum puteți comunica și online cu Primăria cu ajutorul aplicatiei REGISTA

Vești bune pentru cetățenii Comunei Schitu Duca! De acum puteți comunica și online cu Primăria cu ajutorul aplicatiei REGISTA

➡️ Primăria Schitu Duca pune la dispoziția cetățenilor servicii publice online.

💻🕐 Cu ajutorul aplicației @Regista puteți comunica mai ușor cu primăria evitând deplasările la sediul primăriei și să economisiți timp.

Ce avantaje vă oferă aplicația?

✅ să depuneți cereri online pentru diverse solicitări (către compartimentele de urbanism, taxe și impozite, registru agricol, asistență socială, relații cu publicul sau alte solicitări)

✅ să faceți sesizări pe harta digitală a Comunei

✅ să verificați online starea solicitării depuse

✅ să aveți acces rapid la documente de interes public

✅ în curând o să fie disponibil și serviciul de plăți online

💻 Fiecare contribuabil își poate crea contul cetățeanului personal în aplicație pentru a comunica mult mai simplu și rapid cu primăria.

✅ Toate solicitările și documentele depuse vor fi afișate în cont, pentru a putea avea o evidență clară a acțiunilor întreprinse de dumneavoastra și istoricul acestora.

Nu mai este nevoie să vă deplasați până la sediul primăriei pentru a depune o cerere. Acum puteți face totul online!

Vă invit să vă creați cont în portalul https://schituduca.regista.ro/ și să depuneți cât mai multe solicitări online! Mulțumim!

Cu respect,

Primarul Comunei Schitu Duca

Corciova Grigore.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *